.

Onka Farma Nar Çekirdeği Yağı

Punica granatum L. | Sabit Yağ

Ürün Kodu: SY005

  • 29,90 TL

Boyut
Paylaş

Öncelikli Faydalar

• Bağışıklık ve sindirim sisteminizi desteklemeye yardımcı olabilir.*
• Daha parlak ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlaryabilir. *
• Kırışıklık giderici ve yaşlanmayı önleyici özelliği vardır
• Kas ağrılarının giderilmesine yardımcı olur.

Aromatik Tanım

Hafif tatlı, meyvemsi

Üretim Yöntemi

Soğuk sıkım / pres

Bitki Bölümü

Çekirdek

Ana Etken Maddeler

Palmitic asit, stearik asit, oleic asit, linoleik asit, araşidik asit, punikik asit

 

*Burada yer alan ifadeler Sağlık Bakanlığı tarafından değerlendirilmemiştir. Onka Farma veya ürünleri, herhangi bir hastalığı teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme veya önleme amaçlı değildir. Hamileyseniz, emziriyorsanız, ilaç kullanıyorsanız veya tıbbi bir sorununuz varsa, bu ürünleri kullanmadan önce doktorunuza danışın.

Açıklama

Latince ismi Punica granatum olan ve Türkçesi "Fenike Elması" anlamına gelen narın birçok faydası olduğu bilinmektedir. Antalya’da bulunan Side ve İtalya’da bulunan Granada’ya ismini veren bu meyveden elde edilen birçok üründen birisi de yağıdır. Birçok dini, kültürel, manevi değerleri ve efsaneleri sembolize eden narın yağı gıdada ve kozmetikte çeşitli faydaları sebebiyle kullanılmaktadır ve Onka Farma Destek ve Cilt Bakımı koleksiyonlarının bir parçasıdır. Doğal ortamda üretilmiş narların çekirdeklerinden soğuk presle elde edilen nar çekirdeği yağı daha sağlıklı olup daha etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Çeşitli yağ asitleri, C ve E vitaminleri, demir, potasyum, fosfor ve sodyum içeren nar çekirdeği yağının saçlara, cilde ve genel sağlığa iyi geldiği gözlemlenmiştir.

 

Kullanımlar

·         Bağışıklığınızı güçlendirmek için harici olarak günde 2-3 damla nar çekirdeği yağı tüketebilirsiniz.

·         Bir fincan suya damlattığınız 7-8 damla nar çekirdeği yağıyla selülit olan bölgeye masaj yapabilirsiniz. Etkili sonuçlar almak için düzenli olarak uygulamanızı tavsiye ederiz.

·         Haftada bir iki kez saç bakımınız için banyodan bir saat önce saçınıza ve saç derinize masaj yoluyla uygulama yapabilirsiniz. Saç maskenize birkaç damla damlatarak da kullanabilirsiniz

·         2-3 damla nar çekirdeği yağını soğuk meze ya da salata soslarına katarak kullanabilirsiniz.

·         Meditasyonu geliştirmek ve duygusal iyileşmeyi desteklemek için bu yağı buhurdanlıkta veya difüzörde kullanabilirsiniz.

 

Kullanım talimatları


Dahili: Bir kaç damla nar çekirdeği yağını direkt olarak tüketebilir veya gıda olarak kullanabileceğiniz bir taşıyıcı yağda seyrelterek tüketebilirsiniz.
Topikal kullanım: Doğrudan kullanımla birlikte herhangi bir cilt hassasiyetini en aza indirmek için Hindistan Cevizi Yağı, Tatlı Badem Yağı, Sarı Kantaron Yağı gibi bir taşıyıcı yağ ile seyreltebilirsiniz..
Aşağıdaki ek önlemlere bakın.

 

Uyarılar
Olası bir cilt hassasiyeti yaşamamak için, cildinize uygularken mutlaka bir taşıyıcı yağ ile seyreltin. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Hamileyseniz, emziriyorsanız veya doktor bakımı altındaysanız, kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Gözler, iç kulaklar ve hassas bölgelerle temastan kaçının.

Ürüne daha önce yorum yapılmamış

Yorum Yaz

Daha önce hiç soru sorulmamış

Soru Sor

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.
Kabul Ediyorum.