.

Onka Farma İncir Çekirdeği Yağı

Ficus carica L. | Sabit Yağ

Ürün Kodu: SY004

  • 49,90 TL

Boyut
Paylaş

Öncelikli Faydalar

• Cildi nemlendirir ve erken yaşlanmaya karşı sıkılaştırabilir. *
• Bağışıklık sistemi ve metabolizmyı destekler. *
• Gözaltı şişlik ve morlukları azaltabilir. *
• Kırışıklıkların, siyah noktaların, akne ve uçuk gibi cilt sorunlarının azalmasına etki edebilir. *

 

Aromatik Tanım

Tatlı, hafif baharatımsı,

Üretim Yöntemi

Soğuk sıkım / pres

Bitki Bölümü

Çekirdek

Ana Etken Maddeler

Oleik asit, linoleik asit, linolenik asit

 

 

*Burada yer alan ifadeler Sağlık Bakanlığı tarafından değerlendirilmemiştir. Onka Farma veya ürünleri, herhangi bir hastalığı teşhis etme, tedavi etme, iyileştirme veya önleme amaçlı değildir. Hamileyseniz, emziriyorsanız, ilaç kullanıyorsanız veya tıbbi bir sorununuz varsa, bu ürünleri kullanmadan önce doktorunuza danışın.

 


Açıklama

Omega 3-6 ve E vitamini kaynağı olan incir çekirdeği yağı, vücutta sentezlenemeyen ve dışarıdan alınması gereken birçok yağ asidini bünyesinde barındırır ve İncir Çekirdeği Yağı, Onka Farma DestekCilt Bakımı ve Koruma koleksiyonlarının bir parçasıdır. Kozmetik ve gıdada kullanılan incir çekirdeği yağının aslında bilinmeyen birçok faydası vardır. İçinde birçok vitamin ve mineral bulunduran bu yağ cilt sağlığı, saç sağlığı ve vücut sağlığı için çok yararlıdır. İçerisinde balık yağından fazla omega 3 bulunduğu ve en yüksek E vitaminine sahip olduğu gözlemlenmiştir. Soğuk pres ile incir çekirdeğinden elde edilen yağ cilt için kullanıldığında ciltteki sivilcelere iyi gelebilir ve cildin daha sıkı olmasını sağlayabilir. İster direkt olarak tüketebilir isterseniz salata ve soğuk yemeklerinize koyarak tüketebileceğiniz incir çekirdeği yağı böylece bağışıklığınızın güçlenmesine yardım eder ve daha sağlıklı bir bedene sahip olmanıza katkı sağlar. Birkaç damla saç maskenize eklediğiniz incir çekirdeği yağı saçlarınızın daha parlak gözükmesini ve daha kolay şekil almasını sağlar.

Kullanımlar

·         Mineral ve vitamin açısından zengin olan incir çekirdeği yağını günde 2 damla tüketmeniz metabolizma ve vücut sağlığınızın korunmasına destek olur. İsteğe bağlı olarak suya karıştırarak da içebilirsiniz.

·         Farklı ve aromatik lezzetler için salatalarınıza ekleyebilirsiniz.

·         Saç bakımı için şampuanınıza birkaç damla ekleyebilir veya saç maskesi hazırlarken 6-8 damla incir çekirdeği yağı ekleyebilirsiniz.

·         Cilt bakımınız için günde 2 defa istediğiniz bölgeye incir çekirdeği yağı sürebilirsiniz.

·         Uçuklara ve dudaktaki çatlamalara karşı incir çekirdeği yağı kullanabilirsiniz.

·         Gözaltı morlukları için duştan sonra gözaltlarınıza içten dışa doğru masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
Uyarı: Gözünüzün içine gelmemesine ve temas etmemesine dikkat edin. Göz teması durumunda bol suyla yıkayınız.

 

Kullanım talimatları


Dahili: Bir ve iki damla incir çekirdeği yağını direkt gıda olarak içebilir veya gıda olarak kullanabileceğiniz bir taşıyıcı yağda seyrelterek tüketebilirsiniz.
Topikal kullanım: Herhangi bir cilt hassasiyetini en aza indirmek için Hindistan Cevizi Yağı, Tatlı Badem Yağı, Sarı Kantaron Yağı gibi bir taşıyıcı yağ ile seyreltin.
Aşağıdaki ek önlemlere bakın.

 

Uyarılar
Olası bir cilt hassasiyeti yaşamamak için, cildinize uygularken mutlaka bir taşıyıcı yağ ile seyreltin. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Hamileyseniz, emziriyorsanız veya doktor bakımı altındaysanız, kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Gözler, iç kulaklar ve hassas bölgelerle temastan kaçının.

Ürüne daha önce yorum yapılmamış

Yorum Yaz

Daha önce hiç soru sorulmamış

Soru Sor

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.
Kabul Ediyorum.